Elin Festøy

ElinFestøy-portrett-breddecrop

Elin Festøy er en erfaren medie- og kommunikasjonsrådgiver som tar selvstendige oppdrag innenfor områder som PR, kommunikasjonsstrategi, medie- og kanalrådgivning, kommunikasjonscoaching og medietrening, kursing innen sosial mediebruk med mer.

 

Kontakt: 

elin.festoy(at)teknopilot.no eller +47 91537979

 

Elin har  dyptgående kunnskap innen kommunikasjonsteknologi, -politikk og norsk IKT-bransje, og bistår kunnskapsbedrifter med å synliggjøre sin spisskompetanse i krevende markeder. Hun har jobbet for kunder som blant annet IBM, British Airways, Get, Elektronikkbransjen, Styrmand, Kantega og NetNordic.

Hun er en erfaren ordstyrer, foredragsholder, og talsmann, og har blant annet ledet en lang rekke konferanser  med IKT-teknologi og politikk som fagfelt.

Følg Elin på Twitter

Bakgrunn:
Elin Festøy har jobbet som medie- og kommunikasjonsrådgiver siden 2009, etter en 11 år lang karriere som journalist og ansvarlig redaktør i norsk næringsliv- og IKT-presse. Hun har helt siden 1996 jobbet med nettpublisering og digitale medier.

Hun har også en bred akademisk bakgrunn, med Informatikkstudier på Diplom-nivå i Tyskland, Cand. Philol. i engelsk og litteratur samt Master of Management i digital kommunikasjon, styrearbeid, strategi og ledelse. Elin utnytter også MOOC-trenden til å være «evig student» innenfor digital kommunikasjon og har gått tallrike kurs innenfor digitale medier, kunnskapsforvaltning og -formidling.

Se Elins LinkedIn-profil for detaljert CV

Legg igjen en kommentar